Назад

Покана за индивидуални срещи с американската фирма Sellmark - 15 ноемвриБългарската търговско – промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че организира индивидуални срещи с г-н Джеймс Селърс, собственик на фирма Sellmark на 15 ноември /четвъртък/ в БТПП, ет.1, зала Б, от 9.30ч. до 11.30ч.

Sellmark се занимава с производство, продажба и маркетинг на марки и продукти за използване на открито – ловни продукти, съоръжения за лов и риболов, специализирана оптика, уреди за нощно виждане, бинокли, облекло, раници, палатки, осветителни тела, и комплекти за първа помощ.

Sellmark се стреми да разшири портфолиото си от марки и продукти, които предлага и желае да осъществи индивидуални срещи с предприемачи и компании, които произвеждат подобни продукти, но изпитват трудности при достигането на глобална аудитория.

Джеймс Селърс изявява желание да разговаря с български производители и предприемачи, търсещи съдействие при стартиране или разширяване на своите пазари, свързани с горепосочените продукти. Работен език на срещите: английски и български с осигурен превод. 

При интерес, моля да потвърдите Вашето и/или на Ваши представители участие, на тел. 02/8117421, 02/8117489 или e-mail: irelations@bcci.bg до 9 ноември 2018 г. Участието е безплатно. 

 

Приложение: Презентация на Sellmark

 


02.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад