Назад

Въздействието на Брекзит върху България - какво ще се промени и какво ще остане същото

В дискусията, като партньор, ще вземе участие и председателят на БТПП Цветан Симеонов


Българската Чийвнинг асоциация в сътрудничество с Британското посолство в България, Британско-българска бизнес асоциация и СУ "Св. Климент Охридски", Ви кани на дискусия на тема ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА БРЕКЗИТ ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ - КАКВО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ И КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ СЪЩОТО, която ще се проведе на 19 юни 2018 г., откриване: 9:30 ч.,  в Софийски университет "Св. Климент Охридски", Ректорат. БТПП е партньор на събитието.

В дискусията ще участват г-жа Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи на Р. България,  Н.Пр. г-жа Ема Хопкинс, посланик на Обединено Кралство Великобритания и Северна Ирландия в България, г-н Ивайло Калфин,  специален съветник на европейския комисар по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер, г-жа Маринела Петрова, заместник  министър на финансите на Р. България, г-н Калин Христов, подуправител на Българската народна банка, доц. д-р Диана Ковачева, заместник омбудсман на Р.България, проф.  д-р Николай Натов,  катедра "Международно право и международни отношения", Юридически факултет, Софийски университет "Св. Кл. Охридски", председателят на БТПП Цветан Симеонов, представители на бизнеса и др.

Регистрация, за да присъствате на дискусията, може да направите до 19-ти юни ТУК: https://goo.gl/forms/ff6bQBVrJtGfjDPr2

 


13.06.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад