Назад

13 юни - Предстои българо-руски бизнес-форум „МЕДИЦИНА И ФАРМАЦИЯ – 2018“



На 13 юни 2018г. ще се проведе българо-руски бизнес-форум „МЕДИЦИНА И ФАРМАЦИЯ – 2018“, организиран от Търговско-промишлената палата на Руската Федерация съвместно с Българо-Руската търговско-промишлена палата.

Програмата включва две кръгли маси, на които ще бъдат разгледани инвестиционните възможности в сектора. Първият формат ще обсъди възможностите за взаимни вложения в здравеопазването и перспективите пред развитието на българо-руските взаимоотношения в здравната политика. Участниците в нея ще могат да обменят опит в управлението и финансирането на здравеопазването; образователните програми за медицински кадри; административният режим при признаване на дипломите на медицинските специалисти. Тема на кръглата маса в тази част на форума ще бъдат и иновативните технологии за производство на медицинска техника, изделия и лекарства; биотехнологиите; административният режим за внос и разпространение на медицински изделия и лекарства, както и възможностите за инвестиции в изграждането на лечебни заведения и производството на медицинска техника, изделия и лекарства. Втората кръгла маса е насочена към санаторно-курортното лечение - оздравителен туризъм и рехабилитация.

Форумът ще предложи и възможност за срещи във формат b2b между български и руски представители 

Домакин на българо-руския бизнес форум „Медицина и фармация – 2018“ е Българската търговско промишлена палата, ул. „Искър“ № 9, гр. София, 1000, 9.00 часа.


07.06.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад