Назад

Среща с търговски съветник на Tурция





Емрах Сазак, главен търговски съветник към посолството на Република Турция в София, се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Обсъдено бе предстоящото посещение на председателя на Съюза на турските търговски палати (ТОВВ) и зам.-председател на Европалати Рифат Хисарчиклъоглу по време на Европейски парламент на предприятията, който предстои да се проведе следващата седмица в София.

По време на разговора г-н Сезак предостави актуална информация за „Българско – турски дни на бизнеса“ – 29 юни 2018 в хотел Рамада – град София. Българско-турската търговско-индустриална камара (БУЛТИШАД) с подкрепата на Търговската секция при Посолството на Република Турция и Търговско представителство на Република Турция в град Пловдив организира мероприятието.

Фирмите - участници на мероприятието ще имат възможност да представят дейността си чрез откриване на щанд или провеждане на B2B срещи. По отношение на въпросите, касаещи откриването на щанд, изнасянето на презентация или спонсорство на мероприятието, молим фирмите да се свържат с ръководството на Камарата.

Желаещите да участват могат да потвърдят интереса си най-късно до 18 юни 2018 на e-mail office@bgtrchamber.com  или телефон 054 830 485.

 


07.06.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад