Назад

Търговският съветник към Посолството на Китай в София Яо Чаоин проведе среща с Васил Тодоров

Представена бе информация относно предстоящото изложение International Import Expo - 5-10 ноември 2018 г., Шанхай


Търговският съветник към Посолството на Китай в София Яо Чаоин и служители от Търговската секция към Посолството посетиха БТПП и обсъдиха с главния секретар на Палатата – Васил Тодоров, предстоящи съвместни инициативи.

Целта на работната среща бе представяне на информация относно предстоящото изложение за вносни стоки International Import Expo, което ще се проведе в периода 5-10 ноември 2018 г., в Шанхай. По този повод Посолството на Китай в София организира промоционално събитие на 7-ми март 2018г. от 15.00ч. в сградата на Посолството (бул. „Джеймс Баучер“ 58), на което ще се представи допълнителна информация относно изложението и възможностите за участие на български фирми. Желаещите за участие в промоционалното събитие следва да изпратят потвърждение в срок до 2 март 2018г. /петък/ на e-mail: intorg@bcci.bg или тел. : 02 8117 479, 8117 494. Работни езици на мероприятието: български и английски.

Търговският съветник Яо сподели, че очаква в рамките на първата половина на годината посещението на две китайски делегации с интерес към винения сектор и индустрията.

Главният секретар на Палатата изрази готовността на БТПП за съдействие на Посолството на Китай в София при предстоящите инициаитиви.

Приложения:

Покана за промоционалното събитие на 7 март 2018

Програма на промоционалното събитие

Брошура на International Import Expo


28.02.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад