Назад

БТПП отличи изпълнителния директор на ВСК "Кентавър” – ИЗ "Динамика” ЕООД, Дряново Силвия Колева в рамките на Националния конкурс „Бизнес дама на годината”

Заместник председателят на БТПП Георги Стоев връчи плакет и грамота за принос в управляваната от нея фирма в развитието и повишаването на експортните възможности на българската икономика на г-жа Силвия Колева, изпълнителен директор на ВСК "Кентавър” – ИЗ "Динамика” ЕООД, Дряново в рамките на Националния конкурс „Бизнес дама на годината”, който се провежда за 19-та поредна година, организиран от списание "Ние жените". Наградата "Жена мениджър на годината" връчи на г-жа Колева министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Над 230 номинирани дами се бореха за призово място в клуба на успелите. Журито обаче отличи общо седем от тях. При избора на журито основна роля е изиграло и участието на бизнесдамите в проекти за корпоративна социална отговорност, подчерта друг от членовете на журито - екссоциалната министърка Христина Христова.

Въпреки че събитието е под патронажа на Зорка Първанова, тя не можа да присъства на церемонията. Причината е, че първата дама придружава президента на официална визита в Мадрид. Първанова обаче поздрави най-успелите бизнесдами в България със специално писмо и им пожела успех и повече вдъхновение. Заради пътувания в чужбина на събитието не успяха да дойдат и транспортният министър Александър Цветков, както и строителният - Росен Плевнелиев, които трябваше да връчат специални награди от името на ведомствата си. Като добър колега обаче Тотю Младенов раздаде и техните призове.


17.05.2010 г.

Още новини:

Видео:

Назад