Назад

Среща с директора на Тайванския търговски център в СофияЗаместник-председателят на БТПП Георги Стоев проведе среща с Пати Пей-Чен Лин, директор на Тайванския търговски център (ТАИТРА) – София.

Георги Стоев запозна Пати Лин с  последното издание на БТПП ”България  в цифри”. Обсъдена бе  възможността за участие на членове на БТПП в предстоящи  инициативи на ТАИТРА.

Тема на срещата бе и предложението от ТАИТРА да представи “TRADE WITH EU 2017” - събитие с международна насоченост, в което вземат участие значими фирми от различни сфери на дейност от целия свят. Това е бизнес платформа, която предоставя отлична възможност за проучване  на пазара, осъществяване на контакти, преговори и партньорство с  водещи тайвански компании.

Срещите тази година ще се проведат на 5 октомври  в Тайпе, Тайван. Българските фирми са сърдечно поканени да участват, като имат възможност да посочат конкретни продукти от сфери, които представляват интерес. Като комплимент се предлага  насърчителна програма, която покрива  разходите за двупосочен самолетен билет (София-Тайпе, икономична класа)  и хотелско настаняване в 4-5 звезден хотел (единична стая за 3 нощувки).

За контакт:
Taiwan Trade Center Sofia
Business Park Sofia, Building 2, 5th Floor
1766 Sofia, Bulgaria
Tel: +359-2-4899737
Fax: +359-2-4899734
E-mail: sofia2@taitra.org.tw


26.07.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад