Назад

Изложение за производствени решения в Сингапур, 25 - 27 октомври 2017 г.



Еnterprise Europe Network към БТПП информира за провеждането на  Изложение за производствени решения (MSE) в Сингапур Експо от 25  до 27 октомври 2017 г. MSE е изложбена платформа за доставчици на продукти и решения, които искат да представят своите иновации, ефективни по отношение на разходите технологии и продукти за подобряване на бизнес продуктивността и ефикасността в и извън производствените индустрии.

Четвъртото издание на изложението е едно от най-важните събития в региона и е фокусирано върху напредъка в ключови производствени технологии на  бъдещето. По време на събитието ще бъдат проведени серия от интерактивни презентации, демонстрации на дигитални решения,  конференции и семинари на теми, свързани с Интернет, обработка на повърхности, управление на веригите за доставки и бъдещето на производството. Сред участниците ще бъдат представители на едни от най-известните в световен мащаб брандове, а също така и лидери от региона. Ще бъде представен и един нов сегмент - инженерна обработка на повърхности.

Моля, следвайте линковете по-долу, в случай че се нуждаете от повече информация за предишните издания на изложението:

https://goo.gl/1vSyJs

http://www.ms-expo.com/sites/default/files/MSE%202016%20Post%20Show%20Report-2. LR%2020161124.pdf

За повече информация и регистрационна форма, моля, свържете се с Еnterprise Europe Network към БТПП на тел: 02 8117 515 или имейл: een@bcci.bg

Линк към събитието: http://www.ms-expo.com/


17.07.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад