Назад

9 – 11 юни 2017 г., ЦУМ – изложбена зала: Фестивал на сладките и тестени изкушения

На 9 юни в 11.30 часа председателят на БТПП ще открие официално СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ


На 9 юни в 11.30 часа председателят на БТПП Цветан Симеонов ще открие официално СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ.

Наближава очакваното сладко събитие в София - Фестивал на сладките и тестени изкушения, което ще се проведе от 9 до 11 юни в изложбената зала в ЦУМ /вход откъм Централна баня/. Организатор е Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване.

Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти, пасти, сладкиши, гофрети, сладолед, шоколад и шоколадови изделия; баклави; напитки – вино, кафе, чай, кокосова вода; бутиков мед, тахан, ядки и др., които изложителите са подготвили за изложението. Очакват Ви и много изненади, томболи с награди, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

Ето и малко предварителна информация за участниците: Elizabeth luxury chocolate ще участва с неустоими гурме предложения; уникални сурови, веган, безглутенови торти от Salted Café Sofia; бутикови торти "Нектар"; сладка магия за специални моменти с десертите на Sugarella Cakes and Bakes; истински decadent шоколад и gelato с истински продукти - по италиански рецепти от Modica Artisan Chocolates; белгийски гофрети на клечка от Gofrillo; висококачествени ръчно приготвени шоколадови бонбони от Stanimira Chocolate House; оригинални гурме-веган десерти, произведени от Soma Vital Food – сурови торти, шоколадови и безглутенови десерти, както и уникален чийзкейк, произведен с първото българско сирене от кашу с естествена ферментация Сире-НЕКА; швейцарски шоколади Stella; торти Елей; плодово вино от био малини на Трастена; 1 метър шоколад; деликатесна баклава от Сладкарница "Пастане", истински, натурален шоколад от Casa Kakau; специализирани здравословни, диетични и диабетични хранителни продукти от Бизнес къща ООД.

Искате ли да опитате висококачествено и прясно изпечено кафе от Етиопия, Перу и други екзотични дестинации? Вземете своята БЕЗПЛАТНА чаша кафе по избор от MARTINES caffe!

За професионалистите от бранша Ремко БГ ще предложи специализирани продукти за ХВП – оцветители и ароматизатори, най-доброто за компютърна декорация - принтери, мастила и хартия за тях: вафлена, глазурна, фонданова, шоколадова трансферна хартия; италианскати фондан за декорация, глазури, сухи смеси за декорация; суха смес за макарон с богата гама от цветове и разфасовки; суха смес за дантели; въздушна четка с компресор; спрей в различни цветове за оцветяване и др.

Modica Artisan Chocolates, която на 10 и 11 юни от 13 часа ще предостави на посетителите на София Десерт Фест дегустации на бонбони и шоколади от своя асортимент.

Tomy Cake обявява на своя щанд "happy hours" всеки ден от 12.00 до 14.00 и от 18.00 до 19.00 с безплатна дегустация на десерти; за целия период десертите ще се продават с отстъпка; фирмата е предвидиле и томбола с награди.

На щанда на Бизнес Къща ООД, посетителите ще могат да си направят диагностика с биоскенер - квантов анализатор – над 150 физически показатели като витамини и минерали, мазнини, мускулна маса, кръвна захар, костна плътност, функции на органи като сърце, черен дроб и др. Уредът отчита ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. На всеки час, фирмата ще предлага по една безплатна диагностика! През останалото време диагностиката е на промоционална цена за периода на изложението.

Elizabeth luxury chocolate също организира томбола за посетителите - в рамките на София Десерт Фест, всеки закупил кутия бонбониера от щанда на фирмата, независимо каква, получава златен номер. В последния ден от феста ще бъде изтеглен печеливш, който ще получи бонбониера "Роял сет".

София десерт фест подкрепя кампанията "ДА ПОМОГНЕМ НА БОБЧО"

Организаторите на Фестивал на сладките и тестени изкушения предоставят щанд за каузата за събиране на средства за Бобчо! Заповядайте на благотворителния щанд, където освен сладкиши и вкусотийки ще можете да закупите и други атрактивни подаръчета и по този начин да дарите надежда на малкото слънце и да дадете шанс да се лекува! Допълнителна информация за кампанията за Бобчо, както и други начини да помогнете, можете да видите във Фейсбук.

Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша. Работното време е от 10.00 до 19.00 ч.

Пълна информация за изложението, списък на изложителите и новини можете да видите на сайта SofiaDessertFest.

 


06.06.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад