Назад

Пакистанска бизнес делегация посети БТПП



Цветан Симеонов, председател на БТПП, екип на Палатата се срещнаха с бизнесмени членове на търговско-промишлената палата на гр. Джанг, Пакистан и с придставители на посолството на Пакистан в София.

От пакистанска страна участваха Фарук Чима, главен секретар на търговско-промишлената палата на гр. Джанг, Меуиш Абас, управител на компания “Chand Traders”, Надим Шехзад, изп. директор на компания “Bissmillah Machienery Store and Solar System House”, Рая Заиб, управител на компания “Raja & Sons”. Гостите са в София с цел развиване на двустранните отношения и намиране на нови партньори в областта на медицинската оптика, оптична индустрия и търговия със слънчеви очила от световни марки, търговия с авточасти, сухи акумулатори, генератори и соларни панели, селско стопанство и търговия с пресни плодове и др.

Пакистанските предприемачи са в София до края на тази седмица и искат да установят връзка с български компании в споменатите сектори. Заинтересованите компании могат да се обадят в дирекция „Международно сътрудничество и медународни организации“ при БТПП до 31.05.2017г. на телефон 02/8117489. 

Договорено бе БТПП съвместно с посолството на Пакистан в София и търговско-промишлената палата на гр. Джанг да организират до края на 2017 г. посещение на бизнес делегация в София, за която допълнително ще бъдат информирани членовете на Палатата. 


29.05.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад