Назад

Покана за конференция „10 години България в ЕС – ползи и предизвикателства. Приносът в сътрудничеството със страните от ЦЕФТА“На 30 май БТПП организира конференция на тема „10 години България в ЕС – ползи и предизвикателства. Приносът в сътрудничеството със страните от ЦЕФТА“. Събитието се реализира в сътрудничество с Партньорския проект на Асоциацията на немските търговско-икономически палати (DIHK) и ЦЕФТА „Приложение на ЦЕФТА за подпомагане на интернационализацията на икономиката на Югоизточна Европа“, EEN при БТПП и УниКредит Булбанк. Конференцията ще се състои на 30 май 2017 г. от 10.00 ч. в сградата на БТПП.

Събитието ще се съсредоточи върху членството на България в ЕС - предимствата и недостатъците за десетгодишния период, председателството на България - приоритети и дейности, новите перспективи и предизвикателства пред ЕС, опитът на България и приносът в развитието на регионалното сътрудничество, ЦЕФТА като база за участие в процеса на присъединяване към ЕС и др.

В рамките на събитието ще се проведе и среща на Евроклуба към БТПП.

Заинтересованите компании и предприемачи могат да заявят своето участие като до 26 май изпратят попълнена регистрационна форма на e-мейл v.velichkov@bcci.bg или факс 987 32 09. Събитието е без такса участие. Работни езици: български – английски език, осигурен е превод.

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02/ 8117 497 (~421, ~489) или е-мейл: m.markova@bcci.bg и v.velichkov@bcci.bg.

Приложение: Проекто – програма на конференцията


29.05.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад