Назад

Надра Саяф, посланик, временно управляващ посолството на Сирия и Халед Шараф, министър-съветник към Посолството, посетиха БТПП





Г-жа Надра Саяф, посланик, временно управляващ посолството на Сирия и г-н Халед Шараф, министър-съветник към Посолството, посетиха БТПП и се срещнаха с председателя на Палатата – г-н Цветан Симеонов.

По време на работната среща бе обсъдена актуалната икономическа обстановка в Сирия. Посланик Саяф информира за списъка със сирийски стоки, подходящи за износ, изготвен от Министверството на икономиката и външната търговя на Сирия. Стоките, внесени от Сирия, подлежат на преференциално митническо третиране. За повече информация ТУК.

Г-н Симеонов запозна гостите си с инициативите на БТПП преди войната с партньори от Сирия. Потвърдено бе, че ще продължи търсенето на възможности за разширяване на икономическите връзки.

За повече информация относо търговията със Сирия, може да се свързвате с :

Г-н Халед Шараф, министър – съветник към Посолството на Сирия в София

Тел.: +359 2 962 57 42

E-mail: syrembabg@gmail.com

БТПП е готова да окаже съдействие на фирми, които търсят партньори от Сирия. Тези от вас, които проявяват интерес, могат да се свързват с: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на e-mail: m.markova@bcci.bg или на тел. 02 8117 494, 02 8117 421“.


24.01.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад