Назад

В БТПП ще бъде представена програмата ELANBiz

Специализирана информация за МСП, заинтересовани от износ или инвестиране в седем страни от Латинска Америка


БТПП организира на 14 декември 2016 г. от 10 часа в Палатата презентация на програмата ELANBiz,финансирана от Европейската комисия.

Програмата има за цел да предостави специализирана информация, предназначена за МСП в ЕС, потенциално заинтересовани от износ или инвестиране в седем страни от Латинска Америка - Аржентина, Бразилия, Чили, Колумбия, Коста Рика, Мексико и ПеруELANBiz също така предлага на дружества от ЕС достъп до актуална информация, разработена от екип от експерти. Освен това, чрез своята услуга "попитай експерта" програмата осигурява безплатни консултации по отношение на изискванията за достъп до пазара на споменатите седем страни. Услугата вече е била използвана от над 350 фирми от ЕС.

България е избрана като приоритетна държава за стратегията за разпространение на ELANBiz в ЕС. Целта е да се помогне на малките и средни предприятия и бизнес организации от България да получат достъп до пазарите от Латинска Америка и компаниите да се възползват от нарастващите възможности, предоставени от споразуменията за свободна търговия, сключени от ЕС.

Заинтересованите представители на български компании могат да се запишат за участие в презентацията, като предварително изпратят попълнена регистрационна форма до дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ при БТПП на е-мейл: irelations@bcci.bg , тел. 02/8117 421 или 02/8117 497 в срок до 13 декември.

Приложение:
Регистрационна форма с предварителна програма

 

12.12.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад