Назад

5 -23 декември - БТПП организира осмо издание на търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”

Председателят Цветан Симеонов откри изложението и поздрави фирмите - участници
Българска търговско-промишлена палата организира  осмо издание на  търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”   от 5 до 23 декември, 2016 г. в ЦУМ, Северен вход.

Участие в изложението ще вземат над 65 фирми – производители и търговци, които предлагат различни български продукти в следните области: храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, бижутерия, стоки за бита и други коледни подаръци.

70 % от участниците са малки фирми.

По браншове фирмите са разпределени по следния начин:

- козметика – 15 %;

- храни и напитки – 10 %;

- бижутерия – 5 %;

- конфекция, трикотажни и кожени изделия – 55 %;

- сувенири и стоки за дома - 15 %;

На изложението присъстват малки фирми, като някои от тях нямат магазини в София.

По време на изложението фирмите увеличават до 50 % ръста на своите продажби.

Потребителите ще могат да закупят разнообразие от стоки. Фирма, предлагаща алкохолни напитки единствено на чуждите пазари, също ще представи своите продукти на българския потребител по време на мероприятието.

Ще бъдат представени най-новите модели облекла за зимния сезон на атрактивни цени. Участниците в изложението ще направят коледни намаления на своите продукти.

Специално за любителите на натуралните продукти ще бъдат представени фирми с био храни и напитки, билкова и натурална козметика. В забързаното си ежедневие често не обръщаме внимание на качеството на храната, затова по време на изложението малка компанията ще представи биосертифицирани и натурални хранителни продукти от малки производители и фермери, съмишленици на идеята за чисто производство.

Нова марка българска козметика ще презентира продукти  със 100% натурално розово масло - собствено производство, добито от розоварната на компанията в Казанлък.

Традиционни участници са фирми, предлагащи различни лечебни продукти. Горди сме, че наш участник от козметичния сектор взе награда в категория "Иновации за по-добро качество на живот".

Ще има и томбола с атрактивни награди, предоставени от изложителите.

Търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО” 

Организатор: Българска търговско-промишлена палата

Място на провеждане: ЦУМ – северен вход

Етаж: партер

Работно време:  5 – 23 декември от 10.00 до 19.00 ч.

Вход: Свободен


05.12.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад