Назад

14 декември - Покана за участие в кръгла маса, организирана от СИРТ при БТПП и ПРОКРЕДИТБАНК

„ОБСЪЖДАНЕ НА НОВИТЕ КРЕДИТНИ ПРОДУКТИ НА ПРОКРЕДИТБАНК В ПОДКРЕПА НА ИНОВАТИВНИТЕ МСП и НА ФИНАСОВИТЕ ИНСТРУМЕНТИ, КОИТО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ”


Покана за участие в КРЪГЛА МАСА, организирана от Съвета по иновации и развитие на технологиите (СИРТ) при БТПП и ПРОКРЕДИТБАНК на тема:„ОБСЪЖДАНЕ НА НОВИТЕ КРЕДИТНИ ПРОДУКТИ НА ПРОКРЕДИТБАНК В ПОДКРЕПА НА ИНОВАТИВНИТЕ МСП и НА ФИНАСОВИТЕ ИНСТРУМЕНТИ, КОИТО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ”.

Тя ще се проведе на 14 декември 2016 г. - сряда от 10,00 ч. в Конферентна зала Б - ет. 1, в сградата на Палатата на ул. “Искър”№ 9.

Поканени са представители на СИРТ при БТПП, Съвета на браншовите организации при БТПП, Клуба на смесените палати при БТПП, както и други представители на малкия и средния бизнес извън Браншовите организации – членки на БТПП, а също ще участват и дейци на науката, образованието и на медиите.

За доброто протичане на събитията организаторите - Съветът по иновации и развитие на технологиите при БТПП, очакват Вашите потвърждения в срок до 17 ч. на 13.12.2016 г. Заявяване на участие на тел.: 02/ 8117 497 и e-mail:v.velichkov@bcci.bg.

Приложение: Програма за Кръглата маса.

         


05.12.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад