Назад

Посланикът на Бразилия посети БТПП

Бразилски фирми проявяват интерес към машини за селското стопанство, био – козметика и автомобилната индустрия

Н.Пр. г-жа Ана Мария Сампайо Фернандес , извънреден и пълномощен посланик на Федеративна Република Бразилия в София, посети БТПП и разговаря с председателя Цветан Симеонов. В срещата взе участие и г-н Рикардо Герра де Араужо, министър-съветник към посолството.

Срещата по инициатива на посолството се състоя във връзка с обсъждането на резултатите от организираната по – рано през тази година бизнес делегация, придружаваща президента на Република България Росен Плевнелиев в Бразилия. Целта е да не се допусне загуба на инерция от постигнатите договорености между компании от двете страни. Предвижда се през 2017 г. със съдействието на БТПП и посолството на Бразилия в България, да пристигне бразилска бизнес делегация.

 Н.Пр. г-жа Фернандес информира за сектори, представляващи взаимен интерес, а именно – машини за селското стопанство, био – козметика и автомобилната индустрия.

БТПП допълнително ще информира за точния период на посещението на бразилската бизнес делегация през 2017 г.

Тези, които проявяват интерес от развитието на отношенията с Бразилия в тези или в други, важни за тях сектори, да ни информират за това на: +359 (0)2 8117 421; E-mail: irelations@bcci.bg.

 


23.11.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад