Назад

БТПП откри търговско изложение "Здраве и красота с натурални и био продукти"

Изложението се провежда от 15 до 18 ноември в ЦУМ

Българска търговско-промишлена палата Ви кани да посетите търговско изложение "Здраве и красота с натурални и био продукти". Събитието се провежда от 15 до 18 ноември в ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София.

Изложението има за цел да събере на едно място  натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. По време на изложение Здраве и красота с натурални и био продукти ще бъдат представени над 20 фирми за здравословно хранене, натурална козметика, продукти и процедури за повече тонус и красота.

По браншове фирмите са разпределени по следния начин:

- козметични продукти – 40 %;

- храни и хранителни добавки – 40 %;

- напитки – 20 %.

По време на изложението се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

Фирма - участник ще презентира  уникални пробиотични здравословни добавки , които спомагат за нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.

Ще бъде представен един нов поглед върху традиционния сапун и дори ще се разкрият няколко тайни натурални рецепти за приготвяне на крем за ръце.

Участва и фирма, предлагаща натуралните масажни свещи за тяло, които могат да се използват в домашни условия като балсам за масаж на тялото.

Ще бъде представена широка гама здравословни продукти, полезни храни и хранителни добавки, кремове, мехлеми, масла и емулсии  и други продукти на пчелна и билкова основа. Мехлемите са идеални за зимния сезон при справяне с настинка, хрема, главоболие.

Уникална комбинация от екологично чист плод и висококачествено мерло също ще можете да намерите по време на изложението.

 


15.11.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад