Назад

Заместник-председателят на БТПП се срещна днес със заместник-директора на Корейската Агенция за промотиране на търговията и инвестициите



Заместник-председателят на БТПП Георги Стоев се срещна днес със заместник-директора на Корейската Агенция за промотиране на търговията и инвестициите /КОТРА/ г-н Джонг-Уон Хур. Заместник-директорът на КОТРА представи интересите на корейска компания да инвестира в линия за асемблиране на плазмени монитори. Заместник - председателят на БТПП запозна корейските представители с условията за съвместна дейност и с дейността на БТПП и смесените камари.

Георги Стоев представи също и програмата на предстоящите събития в рамките на петата годишнина от подписването на Договора за свободна търговия между Европейския Съюз и Южна Корея, както и с работата на Търговско-промишлената палата България-Корея и  Европалати с партньорските структури в Сеул и DG TRADE-Брюксел.

В края на този месец предстои и съвместен семинар относно съвместен проект EС - Koрея за  конвенция No. 111 на Международната организация на труда към ООН.


14.11.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад