Назад

Конференция BusinessBooster - възможности за стартиране и развитие на технологични бизнеси

15-16 ноември 2016, Интер Експо Център - София


Включете се в конференцията BusinessBooster и конкурса StartITup, които ще се проведат на 15-16 ноември 2016 в Интер Експо Център - София, в рамките на Global Tech Summit.

BusinessBooster ще представи теми и платформа за дискусии, свързани с възможностите за стартиране и развитие на технологични бизнеси. Ще бъдат презентирани водещи бизнес практики в областта на високите технологии. Българските предприемачи ще имат възможност да се срещнат с утвърдени мениджъри и да получат информация за начините за стартиране и разширяване на своя бизнес на пазарите от ЕС и САЩ.

В рамките на събитието ще бъде проведен и конкурсът за идеи и проекти StartITup, който е отворен за всички, които имат идеи или вече работят по конкретни проекти в областта на технологиите. Най-добрите предприемачи ще получат помощ за развитието на бизнеса си в САЩ с подкрепата на Innovation Center.

Innovation Center е иновативен проект, който има за цел да подпомага български компании, които желаят да започнат или да разширят своя съществуващ бизнес на пазарите от Европа и САЩ. Предлага съдействие за установяване на бизнес, популяризиране, маркетинг, участие в събития, срещи с потенциални партньори и инвеститори, офис пространство и други услуги, които са напълно или частично спонсорирани по държавни или частни проекти.

Участието в конференцията BusinessBooster и в конкурса StartITup е безплатно, но е необходима предварителна регистрация  тук

За връзка с организаторите: 0894/772258 или 02/9589965.


14.11.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад