Назад

Представители на Института за свободен капитализъм „Атлас” проведоха среща с председателя на БТПП

Очаква се д-р Ярон Брук*, президент и изпълнителен директор на Института "Айн Ранд" – САЩ, на 9 декември, да изнесе лекция сред ограничен кръг от представители на бизнеса

Калин Манолов, председател на УС на Институт за свободен капитализъм „Атлас”, и Мария Динева, отговорник комуникации в Институт за свободен капитализъм „Атлас”, проведоха среща с председателя на БТПП Цветан Симеонов. Разговорът бе фокусиран върху възможните инициативи, с които от института могат да бъдат полезни за членовете на БТПП – лекции и обучения, с акцент върху приложение на принципите на капитализма.

Едно предстоящо подобно събитие се планира за 9 декември в София. Очаква се д-р Ярон Брук*, лидер на института Айн Ранд в САЩ, да изнесе лекция сред ограничен кръг от представители на бизнеса. БТПП ще информира допълнително своите членове с детайли относно предстоящата визита. Ако предварително проявявате интерес към посещение, можете на e-mail ikan@bcci.bg да изпратите вашите данни (име, фирма/организация, телефон и e-mail).

Повече информация за Института за свободен капитализъм „Атлас” можете да откриете на следните адреси: www.atlas-bg.eu и www.libertarium.net

*д-р Ярон Брук е предприемач, философ и академичен преподавател, магистър по бизнес-администрация и доктор по финанси от Университета Остин, Тексас. Изнася лекции на теми като причините за финансовата криза, морала на капитализма, ограничаване намесата на държавата, по цял свят. Заедно с Дон Уоткинс от Института Айн Ранд д.р Брук е съавтор на книгата “Free Market Revolution”, която дава името и на софийската му среща с бизнеса. Председател и изпълнителен директор на Института Айн Ранд в Ъруин, Калифорния, от 2000 г.


04.11.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад