Назад

15-17 Ноември 2016 г. в София – предстои провеждането на Java2Days, CodeMonsters, BusinessBooster и Technology4Business 2016 - с подкрепата на БТПП



Конференциите Java2Days, CodeMonsters, BusinessBooster и Technology4Business – под шапката Global Tech Summit ще се проведат на 15-17 Ноември 2016 г. в София, България.

Събитията имат официалната подкрепа на БТПП. Всички членове на БТПП имат възможност да ползват специални цени за участие в конференциите, за да се възползват от преференциалните цени, е необходимо да пишат на е-mail: nadia@java2days.com.

Java2Days е втората по посещаемост конференция в Европа, посветена на Java технологиите, която ежегодно привлича повече от 1200 разработчици на софтуер от България и региона. През последните години Java се наложи като основен език за програмиране, който в момента  се използва на милиарди устройства в целия всят – от мобилни устройства и аксесоари, персонални компютри до корпоративни сървъри и инфраструктури.

CodeMonsters е международна конференция, която отново е предназначена за експертите от софтуерната индустрия, но обхваща технологиите, различни от Java. По този начин Java2Days заедно с CodeMonsters формират едно събитие, което изцяло представя актуалните технологии за разработка на софтуер и тенденциите в тяхното развитие.

BusinessBooster e събитие-инициатива, насочена към новостартиращите компании в областта на информационните технологии. То има за цел да срещне българските бизнесмени с успешни лидери и предприемачи от Силициевата долина в Съединените Щати, където се създават тенденциите в технологичния сегмент.

Technology4Business ще представи тенденции в хай-тек решенията за малкия, средния бизнес и корпоративните потребители. ИТ мениджъри от държавния и частния сектор са поканени да присъстват безплатно на събитието, което акцентира на решенията в областта на т.нар. “облачни” технологии, риск мениджмънт, защита на данните, изграждане на високотехнологични инфраструктури и системи за управление на бизнеса.

За връзка с организаторите може да използвате 0894/772258 или 02/9589965.

 


02.11.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад