Назад

Coface Trade Aid стартира събиране на средства за хипотерапия за деца с церебрална парализа

Като дългогодишен партньор БТПП подкрепя благотворителната инициатива

Инициатива Coface Trade Aid ще бъде реализирана за трети път в България като каузата, която Кофас ще подкрепи тази година, е подпомагането на лечението, двигателната култура и социализацията на деца с церебрална парализа. БТПП принципно подкрепя подобен вид благотворителни инициативи.

Важно е на тези деца да бъдат осигурени възможности за физическо, психологическо и емоционално положително въздействие, което може да стане благодарение на хипотерапията. Това е езда на коне, въздействаща натоварващо на почти всички мускули на тялото, постепенно подобряваща или възстановяваща загубените навици, нарушените функции на тялото, развиваща способността на болните деца да пазят равновесие и да координират движенията си, както и постигане на психологическа хармония.

В случай, че искате да се присъедините към благотворителната кауза,  повече информация може да получите ТУК.

Кофас е дългогодишен партньор на БТПП. За първи път в страната ни Кофас България в сътрудничество с Българската търговско-промишлена палата въвежда специален „МСП сертификат за отличие” за малки и средни предприятия (МСП). С помощта на този инструмент се отчита представянето на дадена малка или средна компания в сферата на търговския риск и нейните възможности да реализира надежден бизнес. Също така помага на клиентите и бизнес партньорите да снижат финансовите и другите рискове при сключване на бизнес споразумения. С подписването на Споразумение между Палатата и Кофас България Кредит Мениджмънт Сървисиз ЕООД, което се състоя на 28 януари 2014 г. в БТПП, сертификатът е официално пуснат. С предимствата, които дава сертификата, можете да се запознаете ТУК.


03.11.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад