Назад

Директорът на Тайванския търговски център (TAITRA) в София се срещна с Цветан Симеонов

БТПП и TAITRA ще организират съвместно срещи с представители на тайванския бизнес

Пати Пей-Чен Лин, директорът на Тайванския търговски център (TAITRA) в София проведе среща с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Основна тема на разговорите бяха възможностите за българо-тайванско икономическо сътрудничество. Акцент бе поставен върху дейността на българските изложения и панаири, презентиращи български продукти.

Обсъдени бяха и успехите на Семинара за търговско и промишлено сътрудничество с балкански държави, който се състоя през лятото на 2016 г. в Тайпе, Тайван, и на който присъства като лектор г-н Цветан Симеонов. Председателят на БТПП отново благодари за гостоприемството и за поканата за участие от страна Китайската асоциация за международно икономическо сътрудничество (CIECA).

БТПП и TAITRA ще организират съвместно срещи с представители на тайванския бизнес, като във връзка с това Пей-Чен Лин информира за тайванската бизнес делегация, която ще посети София в края на този месец и ще проведе срещи със заинтересовани български компании на 27 октомври т.г. в Гранд Хотел София. Допълнителна информация може да откриете ТУК.


10.10.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад