Назад

Икономическо сътрудничество с Турция

Фикрет Индже, пресдеседател на Надзорния съвет на „Алкомет” АД и председател на УС на Североизточната Българско-Турска Търговско-индустриална Камара, г-н М. Емрах Сазак, главен търговски съветник към посолството на Република Турция в София и Октай Шабан, търговски консултант към Посолството посетиха БТПП и се срещнаха с председателя на БТПП Цветан Симеонов.
 
Г-н Индже представи новия състав на Турско-българския икономически съвет към Борда за външноикономически отношения на Турция /DEIK/. Той акцентира, че борда включва представители на големи турски фирми от водещите сектори: телекомуникации, металургия, строителни материали, фармация, отпечатване, банков сектор и др.
 
Цветан Симеонов запозна гостите с новостите в дейността на БТПП и нейната роля на координатор на национално представителните работодателски организации за 2016 година.
 
По време на срещата бе обсъдена и предстояща визита на новия борд на Турско-българския икономически съвет в София и среща с ръководството на БТПП и български фирми.Палатата ще информира допълнително за предстоящата среща.
 
Желаещите да вземат участие в предстоящата среща, могат да потвърждават на e-mail: m.markova@bcci.bg. 
 

18.02.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад