Назад

Годишните награди VIP BUSINESS AWARDS 2016 - 24 март 2016 г. от 20 ч. в хотел ХИЛТЪН, София



С Годишните награди VIP BUSINESS AWARDS 2016  ще бъдат отличени на 24 март 2016 г. на тържествена церемония в столичния хотел Хилтън значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието и инвестират в бъдещето на българската икономика и българските деца. Тези награди подпомагат също и инвестициите в образованието в учебно тренировъчните фирми за децата предприемачи и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България.
 
Събитието се организирано от  VIP COMMUNICATION PR Agency. Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет.  Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават допълнителни импулси за развитие на бизнеса. 
 
Партньори на събитието са Българската Търговско Промишлена Палата, Българо - румънската търговско промишлена палата, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC, Сръбско Българската Търговска Камара, Пловдивската Търговско Промишлена Камара и други.
 
Повече информация: ТУК
 

02.02.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад