Назад

Конференция „Устойчивост на Рамковите партньорски споразумения“

БТПП взе участие в регионална конференция на тема „Устойчивост на Рамковите партньорски споразумения“, организирана по проект TACSO в Брюксел от 25 до 27 януари 2016 г, като представи резултати по проект „Корпоративна социална отговорност за всеки“. В проекта, ръководен от Турската конфедерация на работодателските асоциации, участват работодателски организации от Азербайджан, България /АИКБ, БСК, БТПП/, Румъния, Сърбия, Македония, Хърватска и Турция
По време на конференцията бяха представни 18 проекта, като основният акцент бе споделяне на ключови резултати от тях, основните възможности за постигане на устойчивост, както и  пречки. 
 
В тематични работни групи бяха обсъдени институционалната, финансова и политическа устойчивост и в резултат бяха представени препоръки към генерална дирекция “Политика за съседство и преговори за разширяване“ на Европейската комисия.
 
След конференцията се проведе работна среща по проект КСО с цел обсъждане на програмата за настоящата година, планове и финансиране.
 

27.01.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад