Назад

Среща с представители на Черноморската банка за търговия и развитие





Главният секретар на Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР) Орсалия Каланцопулос и директорът „Външни отношения и комуникации“ в банката Валери Аксенов посетиха БТПП и се срещнаха с председателя на Палатата Цветан Симеонов.
 
Целта на работното посещение бе предстоящото честване на 15-та годишнина на банката. В качеството си на председател на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество през първата половина на 2014 г., България ще домакинства и бизнес форум, съпътстващ официалната програма на честванията на ЧБТР. Събитието ще се проведе на 20 юни 2014/петък/ в хотел Хилтън, в което ще вземат участие представители на правителството, бизнеса и експерти от банката.
 
Бизнес форумът ще даде възможност на фирмите да се запознаят с условията за финансиране от банката и предлаганите услуги. ЧБТР работи в сътрудничество с Българска банка за развитие, а основно предимство на банката се явява бързината на реакция и гъвкавостта при предлаганите услуги, предоставянето на съфинансиране и гаранции. Повече информация може да откриете ТУК.
 
Във форума, ще бъдат представени бизнес средите на 11 страни, сред които Албания, Армения, Азербайджан, Грузия, Гърция, Молдова,Румънния, Русия, Сърбия, Турция и Украйна. Фирмите, които имат желание за участие могат да се регистрират онлайн на www.bstdb.org  или да изпратят своите запитвания на имейл: erc@bstdb.org 
 
Като председател на Бизнес съвета към Организацията на Черноморското икономическо сътрудничество (ОЧИС) през първото полугодие на тази година, БТПП изрази готовност за съдействие на ЧБТР  при информирането на българските фирми за възможностите за финансиране, които предлага банката.
 
Проекто-програма и кратка иноформация за бизнес форума: ТУК
 

19.05.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад