Назад

Българският форум на бизнес лидерите връчи своите Награди за отговорен бизнес 2013



БТПП участва в церемонията по връчване на Наградите за отговорен бизнес 2013. Организатор на събитието бе Българският форум на бизнес лидерите. За отличията се състезаваха 56 компании от цялата страна (с 10% повече от предишната година). 
 
Победителите бяха определени от независимо жури от изтъкнати личности от областта на бизнеса, медиите, правителствения и неправителствения сектор. БТПП традиционно участва в качеството си на работодателска организация в журито и бе представена от председателя на УС на БТПП Цветан Симеонов. 
 
Наградите на победителите връчиха министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов, кметът на София Йорданка Фандъкова – председател на журито, и заместник-министри.
 
Целта на Годишните награди за отговорен бизнес е да покажат, че успешният и устойчив бизнес инвестира и в обществени каузи, както и да демонстрират най-добрите примери в подкрепа на тази идея. Годишните награди за отговорен бизнес са национални и за тях могат да бъдат номинирани компании от цялата страна независимо от големината или сектора, в който работят.
 
Повече информация за наградените можете да намерите - ТУК
 

 


26.02.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад