Назад

Предстояща конференция в София на Westinghouse Electric CompanyПредседателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с представители на „Westinghouse Electric Company“ по повод подготовката на конференция, която ще се проведе на 27 февруари 2014 г. от 8:30 часа в Radisson Blu Grand Hotel (пл. Народно събрание 4, София). Събитието ще позволи на фирмите да се запознаят с възможностите за участие като доставчици на услуги за компанията по отношение на потенциални проекти у нас или в чужбина.
 
Конференцията се организира по повод решението на Български Енергиен Холдинг за влизане в преговори с компанията за евентуално изграждане на 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй.
 
По време на срещата председателят на БТПП отбеляза, че българските фирми се нуждаят от електрическа енергия на по-ниски цени. Важно е за потребителите да има конкуренция при производството на ел.енергия в Балканския регион. Необходимостта от повече прозрачност при енергийните проекти изисква повече такива предварителни срещи. 
 
БТПП прие да бъде партньор в предстоящата конференцията и затова предоставя информация с възможност за бизнес контакти с „Westinghouse Electric Company”. 
 
Програмата на събитието можете да намерите тук:
 
За участие в конференцията е необходимо да се регистрирате на следния линк: https://conference2.westinghousenuclear.com/Conference.aspx?ConferenceID=72
Парола: Bulgaria2014
 
Крайният срок за регистрация е 26 февруари - сряда 12:00 часа (българско време) и 11:00 часа (централно европейско време). 
 

21.02.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад