Назад

Среща с представител на гръцката компания “Greekexports LTD”



Председателя на БТПП Цветан Симеонов се срещна с г-н Томас Васарас, партньор и старши консултант по експорта в компанията “Greekexports LTD”. Дискутирано бе бъдещото сътрудничество между БТПП и “Greekexports LTD”.

Г-н Васарас представи основната дейност на компанията, а именно предоставяне на  религиозна сертификация относно халал и кошер сертификати. Компанията представлява световно признати сертифициращи органи в споменатите две сфери.

С цел популяризиране на тези сертификати като необходими паспорти за експортиране в някои страни, компанията организира конференции и семинари, насочени към фирми от хранително-вкусовата промишленост. Повече информация на английски език предоставена от г-н Васарас за секторите и целевите групи участващи в подобни семинари можете да откриете ТУК.

Договорено бе в близко бъдеще в БТПП да се проведе събитие на тема религиозна сертификация халал и кошер. БТПП допълнително ще информира за провеждането на семинара.

Заинтересованите български компании, които искат да експортират своя продукция със сертификация халал и кошер, могат предварително да заявят своя интерес на имейл irelations@bcci.bg или на тел. 028117421 и 028117494. 


04.05.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад