Назад

Technology4Business - конференция, която събира на едно място хората, интересуващи се от тенденциите в бизнеса

На 18 май във Варна предстои още едно събитие - Business Booster. Участието в тях не изисква заплащане, а БТПП е партньор на събитията


БТПП ви информира, че може да се присъедините към Technology4Business –събитието, което представя най-новите технологии и тяхното приложение в различните сфери на бизнеса. Мероприятието ще се проведе на 18.05.2017г. в град Варна.

Technology4Business e конференция, която събира на едно място хората, интересуващи се от тенденциите в бизнеса. Успешните фирми се нуждаят от лесен начин за управление на данните си, за да не губят излишно време, което могат да използват за успешното си развитие. По време на събитието ще бъдат представени ползите за една компания от внедряването на нова ERP система, начините по които най-лесно и ефективно да бъдат управлявани документи, облачни бизнес решения, както и други успешни практики в областта.

Добре дошли са ИТ мениджъри, управители, финансови директори, търговски директори, маркетинг директори и ръководители на отдели, мотивирани хора, които се интересуват от бизнес решенията, необходими за една компания.

Събитието се осъществява с подкрепата на световния лидер за облачни услуги Oracle, Konika Minolta, предлагаща автоматизация на всички офис задачи  и Sis Technology, лидер сред производителите на ритейл и бизнес софтуер в България.

Участието в конференцията не изисква заплащане. Необходимо е да се регистрирате през on-line формата, която се намира в интернет страницата на събитието или да се свържете с нас на e-mail: betina@innovationcenter.tech или телефон: +359 896 88 09 37.

Снимки от изминалото издание на събитието можете да разгледате във фейсбук страницата на Technology4Business.

Събитието се организира от Innovation Center, създател на международния форум Global Tech Summit. Част от него е събитието Technology4Business, както и останалите ни проекти Business Booster, Java2Days, CodeMonsters, Tech4Kids.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

На 18 май във Варна предстои още едно събитие Business Booster, което събира на едно място предприемачи или хора, които желаят да стартират бизнес с най-добрите и най-опитните специалисти в бранша. Те ще представят иновативни решения на най-често срещаните проблеми при стартирането и развитието на един бизнес. Ще имате възможност да придобиете опит от тези, които вече са изминали началния път на един предприемач. Събитието предлага всички нужни знания, за да представите бизнеса си по най-добрия начин и в най-добрата светлина.

Теми на лекциите:

- Как да преценим дали идеята ни е успешна?
- Кои са ключовите моменти, за да стане презентацията ни впечатляваща?
- Как да представим печеливш бизнес модел?
- Какво търсят инвеститорите?
- Как да спечелим сигурно интереса на инвеститорите?
- Какъв тип финансиране да изберем за бизнеса си?
- Потенциални източници на финансиране.
- Как да разширим бизнеса си глобално? (САЩ)

В края на всяка лекция ще имате възможност да получите отговор на всички въпроси, които някога са Ви интересували в сферата на бизнеса, финансирането и технологиите.

Събитието е напълно безплатно и могат да се включат абсолютно всички с интерес, свързан с технологиите и бизнеса. 

 Могат да заповядат на събитието:
- хора, които желаят да стартират бизнес скоро
- предприемачи с малко опит, които вече са стартирали
- предприемачи, които вече имат опит в управлението на бизнеса
- експерти в областта на бизнеса и технологиите
- мениджъри
- журналисти и блогъри
 

     КОГА: 18.05.2017

     МЯСТО: Варна

     ВХОД: СВОБОДЕН

Необходимо е единствено да се регистрирате във формата, която се намира в интернет страницата на събитието или на e-mail: stefani@innovationcenter.tech ; телефон:+359 896 88 09 37.

Събитието се организира от Innovation Center, създател на международния форум Global Tech Summit. Част от него е събитието Business Booster, както и останалите ни проекти Technology4Business, Java2Days, CodeMonsters, Tech4Kids. 


03.05.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад