Назад

Възможност за участие на български фирми в Коледния базар в Страсбург



Българската търговско-промишлена палата (БТПП) информира за възможността български фирми да участват в Коледния базар в гр. Страсбург, Франция, който ще се проведе в периода 27 ноември – 31 декември 2015 г. Участието е по повод българското председателство на Комитета на министрите на Съвета на Европа през тази и следващата година.
 
Очаква се в Коледния базар да се включат представители и производители на хранителни стоки (месни и млечни продукти, вина, биопродукти, мед, билки и др.), козметични продукти, изделия на занаятите и народното творчество и др.
 
Присъствието на българските фирми ще бъде по график за период от 1 до 2 седмици, съгласно желанието и възможностите на компаниите, като на щанда ще бъдат представени едновременно 2 компании с по 1 или 2 представители с различни хпродукти.
 
За участниците се предвижда финансиране на разходите за пътуване – самолетни билети, транспорт на стоките и промоционални  дейности. 
 
Разходите за нощувки, храна и вътрешен трансспорт са за сметка на участниците. Очакваните разходи за настаняване на един човек за една седмица възлизат на около 550 евро. 
 
Повече информация ще намерите в приложената покана.
 
Заинтересованите компании могат да се свързват с БТПП - тел.: 02 8117 489, 02 8117 494, e-mail: interdpt@bcci.bg като изпратят попълнена регистрационна карта
 
Краен срок за заявяване на интерес за участие: 20 ноември 2015 г./петък/
 
Не пропускайте уникалната възможност да представите и реализирате български стоки на най-стария Коледен базар в света.
 
Допълнителнаинформация за участието в базара: ТУК
 
Важни подробности: ТУК
 
 

16.11.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад