Назад

БТПП и Посолството на Португалия организират българо-португалски бизнес форум



Н. Пр. Луиш Фераш, извънреден и пълномощен посланик на Португалия в София, се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов. В срещата участва и Педро Песоа е Коста, изпълнителен директор на Португалската агенция за търговия, и Педро де Алмедиа, съветник на Президента на Португалия.
 
Целта на работното посещение бе обсъждане на организирането на бизнес форум по повод официалната визита в България на Президента на Португалия Анибал Каваку Силва на 16 юни 2015 г.
 
Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Португалия в София, ще координира организацията на бизнес форума от българска страна. Предвижда се представяне на инвестиционния климат на Португалия и провеждане на двустранни срещи с потенциални партньори в следните области: енергетика, хранително–вкусова промишленост, текстил, строителство, електронни услуги и електронно правителство.
 
 БТПП ще информира допълнително за програма на събитието и списък с португалската делегация.
 
За повече информация и потърждение на интерес за участие в бизнес форума: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, тел.: 02/ 8117 494, 421, e-mail: m.markova@bcci.bg
 

15.05.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад