Назад

Семинар “Тайланд - врата към Югоизточна Азия” - на 19 май в БТПП

Българската търговско – промишлена палата съвместно с Европейската асоциация за бизнес и търговия (EABC) от Кралство Тайланд организират семинар на тема “Тайланд – врата към Югоизточна Азия” на 19 май 2015 г./вторник/ от 9.30ч. в сградата на БТПП, ул. Искър 9, етаж 1, зала A. 
 
В събитието ще участват лектори от Европейската асоциация за бизнес и търговия (EABC) от Тайланд. EABC е европейска търговска организация, позиционирана в Банкок, която има за цел да допринесе за насърчаване и увеличаването на търговията и инвестициите на европейските дружества в Тайланд. В рамките на семинара ще бъде представена информация за пазара на Тайланд и възможностите за навлизане на български продукти. Участниците ще получат практически съвети за намиране на партньори от Тайланд, правни въпроси свързани с търговията с тази страна. Ще има възможност за поставяне на конкретни въпроси от българските фирми, както и индивидуални консултации с експертите от EABC.
 
Тайланд е една от най-бързо развиващите се страни не само в Югоизточна Азия, но и в света. Икономическите успехи на Тайланд се дължат на насърчаването на износа, евтината работна ръка, значителните преки чужди инвестиции и др. Тайланд изнася основно компютри, части за офис-оборудване, транзистори, каучук, автомобили и други транспортни средства, морски продукти, ориз, царевица и др. Вносът се състои предимно от машиностроителна продукция, суровини, горива.
 
Моля, желаещите да вземат участие в семинара да изпратят попълнена регистрационна форма на e-mail: irelations@bcci.bg в срок до17.05.2015 г. 
 
Регистрационна форма и програма: ТУК
 
За повече информация БТПП дирекция Международно сътрудничество и международни организации тел. 02/8117421 или 028117489. Участието е безплатно.
 

08.05.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад