Назад

БТПП подготвя изданието „Календар на панаирите и изложбите в България 2015”Международно специализирано изложение “Секюрити Експо”, Архив
Българската търговско-промишлена палата подготвя 22-то издание на “Календар на панаирите и изложбите в България 2015”.
 
Като единствено реномирано издание в България, с винаги актуална и точна информация, Календарът съдейства на българските и чуждестранни фирми при избора им на прояви, в които да участват и да посетят. Информацията е на български и английски език за панаири, изложения, салони, базари, фестивали и други прояви, провеждани в България, което отговаря на големия интерес и запитвания както от страната, така и от чужбина.
 
Календарът съдържа 4 раздела:
 
  • панаири и изложби по градове - с данни за тематиката, дати на провеждане, адресни данни на организаторите;
  • панаири и изложби по хронология;
  • панаири и изложби по браншове;
  • реклами и рекламни вложки на фирми, организации, институции, рекламни и дизайнерски агенции, издателски къщи, организатори на панаири и изложби и др.
 
Календарът се отпечатва в тираж 2500 бр. и се разпространява в над 150 търговски палати в България и чужбина, дипломатически и търговски мисии в България, българските дипломатически мисии в чужбина, държавни институции, браншови съюзи; панаирни и изложбени организации; бюрата за съдействие и развитие на търговията; консултантски и маркетингови фирми и др. Предлага се и по време на български и чуждестранни бизнес делегации и международни форуми.
 
С включването си в “Календар на панаирите и изложбите в България 2015” ще достигнете до точната целева група от фирми с висока активност в тази област. Информацията, публикувана в Календара, е от първа необходимост при планиране участието на фирми в панаири и изложби, за корпорациите с международна дейност, вносно-износните отдели в бизнеса и промишлеността, за дейностите по планиране и поръчки, за организаторите на презентации и търговски мероприятия, туристически агенции, авиокомпании и др. по целия свят.
 
Заинтересованите фирми могат да се включат в Календар 2015 с реклама или с рекламен банер в официалния интернет сайт на Календара на страницата на БТПП на адрес: www.bcci.bg/fairs/calendar
 
Условия за включване  тук
 
Подаване на заявки на E-mail: fairs13@bcci.bg  или на тел./факс: 02/ 8117 428, 02/ 981 66 26.
 
За допълнителна информация:
БТПП – Център за фирмено обслужване
Отдел „Панаири и изложби”
тел./факс: 02/ 8117 428; 02/ 981 66 26,
E-mail: fairs13@bcci.bg

13.11.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад