Назад

Конференция относно бъдещото споразумение за Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции между ЕС и САЩ ще се проведе в СофияСътрудничеството между ЕС и САЩ бе обсъдено на среща в БТПП. Участваха председателят на Палатата Цветан Симеонов, председателят на Американската търговска камара в България Валентин Георгиев, директорът на Конфиндустрия България Роберто Маскали и представители на Американското посолство в София. Основна тема на разговора бе Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции (Transatlantic Trade and Investment Partnership – TTIP) и ефектът му върху МСП от Европа.
 
В тази връзка ще бъде организирано съвместно събитие – конференция за TTIP и перспективите за малките и средни предприятия, която ще се проведе на 2 декември 2014 г. в София. БТПП ще бъде партньор на събитието. Приложена е предварителна програма. Очаквайте скоро покана и подробна информация за конференцията.
 
При интерес за участие в конференцията, можете да се свържете с: Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.: 02 8117 489, 8117 421, e-mail: interdpt@bcci.bg
 
Предварителна програма: ТУК

24.10.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад