Назад

Пресконференция по повод успешното приключването на проект „TRUST“ – Прозрачност за устойчива социална политика

На 23 октомври 2014 г от 11:00 часа, сградата на БТПП в София, конферентна зала „Б“, ул. Искър 9,  ще се проведе пресконференция по повод успешното приключването на проект „TRUST“ – Прозрачност за устойчива социална политика, осъществяван с финансовата подкрепа на Фонд за достойни условия на труд и тристранен диалог в рамките на Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 година. 
 
Събитието ще бъде открито от председателя на БТПП Цветан Симеонов и се очаква да продължи с участието на Н.Пр. Гюру Катарина Х.Викьор, посланик на Кралство Норвегия в България. 
 
Екип от експерти на БТПП ще представи основните резултати от проекта, както и конкретни препоръки за подобряване на социалния диалог и тристранно сътрудничество в страната.
 
Проект „TRUST“ бе реализиран в продължение на две години в партньорство с Конфедерацията  на работодателите в Норвегия (NHO). В рамките на проекта бяха направени анализи на социалния диалог и тристранното сътрудничество в България, бяха отправени конкретни препоръки за подобряването му и бяха представени добри норвежки практики в тази сфера. 
 
Кратка информация за проект „TRUST“: ТУК
 
Програма за събитието: ТУК
 

20.10.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад