Назад

БТПП препоръчва участие в Конференция за чуждестранни инвеститори в Букурещ



Представители на правителството и специалисти от всички икономически сектори с инвестиционен потенциал ще участват в Конференцията за чуждестранни инвеститори, която ще се проведе на 14, 15 и 16 октомври 2014 г. в Букурещ.
 
Първото издание на Конференцията за чуждестранни инвеститори ще се проведе в периода 14 – 16 октомври 2014 г. в Букурещ, хотел Pullman. Събитието включва 6 конференции, 12 семинара и много лектори – представители на бизнеса и правителството. БТПП е официален партньор на форума.
 
Всяко събитие в рамките на Конференцията ще разгледа отделна индустрия с огромен потенциал за инвестиции както в Румъния, така и в региона на Централна и Източна Европа: енергетика, инфраструктура, недвижими имоти, информационни технологии и комуникации, селско стопанство, автомобилна промишленост.
 
Семинарите ще предоставят на всяка компания, на всеки собственик на инвестиционен проект, посолство и търговски представител, на всеки участник в конференцията специализирана и целенасочена информация относно правната и фискална рамка, приложима за всяка индустрия, представена от специалисти на най-високо ниво. Ще бъдат презентирани конкретни проучвания и добри практики за това как да стартирате и разработите свой бизнес в Румъния.
 
Повече информация за конференцията: ТУК
 
ТУК можете да се регистрирате за участие за един, два дни или за цялото събитие.
 
Организатор:
Business Review е водещо бизнес списание в Румъния, издавано на английски език. Сред читателите му са мениджъри, ръководители и собственици на компании, инвеститори, както от Румъния, така и от чужбина, дипломати и бизнес пътуващи. Списанието излиза от 1998 г. и е утвърден източник на информация, като включва on-line платформа за новини от местния бизнес и общество в Румъния. Изданието насърчава бизнес събития с цел намиране на нови контакти и партньори. 

08.10.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад