Назад

БТПП с грижа към децата от SOS Детски селища България



Националният изпълнителен директор на SOS Детски селища България Пламен Стоянов посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата Цветан Симеонов. Предмет на разговора бяха възможностите за оказване на съдействие и намиране на допирни точки с бизнеса за реализиране на дарителски кампании за подпомагане на SOS Детски селища България.
БТПП се обръща към своите членове за съпричастност по избран от тях начин от посочените по-долу възможности. Да дарят надежда и окажат подкрепа като се присъединят към дарителска кампания под надслов „Подкрепа в настоящото. Шанс за бъдещето!“ Научете повече: ТУК 
 
Банковите сметки на SOS Детски селища България са:
Райфайзенбанк България ЕАД
В лева: BG76RZBB91551060353913 Банка ДСК ЕАД
В лева: BG37STSA93000020393383
 
Да закупя Коледни картички от каталога на SOS Детски селища България, който ще откриете ТУК
 
Да стана SOS приятел :ТУК 
 
БТПП ще подкрепи SOS Детски селища, като предостави форум на свои мероприятия  за представяне на възможностите за взаимодействие с тях. Участниците  при желание могат да се ангажират чрез разработените различни инициативи в списанието „Бизнес хоризонти“  и да дадат своя принос за тази благородна кауза.
 
На срещата присъства и Соня Точева, ръководител направление „Връзки с обществеността и набиране на средства“ , SOS Детски селища България. 
За контакти:
тел.:02/818 49 32; 
e-mail: sonia.totcheva@sosbg.org 
 
БТПП повече от 40 години е социално ангажирана и оказва помощ на деца от детски домове. Наскоро Палатата зарадва нуждаещи се от грижи и внимание деца, като им подари петдневен отдих в с. Баня, община Разлог.
 

07.10.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад