Назад

Среща в парламента между България без цензура и работодателските организации

Очакваме и политиците да търсят консенсус по важните за икономиката на страната проблеми. Това заяви главният секретар на БТПП Васил Тодоров на среща в парламента между ръководството на политическа партия България без цензура и представителите на работодателските организации. Васил Тодоров припомни, че с общата си декларация работодатели и синдикати демонстрираха безпрецедентно съгласие по важните за обществото въпроси.
 
Политическите партии да се фокусират върху начините за модернизиране на системата на здравеопазването, настоя Васил Тодоров и отбеляза, че БТПП има концепция как да се модернизира здравеопазването и как да се вкарат световни стандарти, които са внедрени и действат успешно в цял свят.
 
Главният секретар на БТПП насочи вниманието и към необходимостта от обединяване на усилията по консенсусните енергийни проекти, за да се осигури диверсификация в енергийния сектор. 
 
Васил Тодоров изрази тревога и от видимото забавяне в преговорите по Споразумението за партньорство с ЕС и финализирането на новите оперативни програми  и изрази надежда служебното правителство да има подкрепа от политическите сили с бързи темпове да договори тези важни въпроси.
 

18.07.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад