Назад

Наближава крайният срок за регистрация за „Търговски панаир Европа” 2014 – Магдебург, Германия

Enterprise Europe Network (EEN) към Българската търговско- промишлена палата (БТПП) напомня, че наближава крайният срок за заявяване на участие в тазгодишното издание на „Търговски панаир Европа”, което ще се проведе в периода 8 - 10 май 2014 в Магдебург, Германия. Целта на събитието е да събере производители на традиционни за държавата си стоки, предоставяйки им възможността да рекламират и популяризират национални хранителни продукти, напитки, занаятчийски произведения, произведения на изкуството, туристически услуги и др.
 
В рамките на седмичния пазар ще бъдат проведени и двустранни срещи за бизнес коопериране (business2business). Двустранните срещи за бизнес коопериране са се доказали като ефективен метод за създаване на нови бизнес контакти, намиране на подходящи бизнес партньори и разширяване на клиентската база. Всяка компания, която желае да вземе участие, попълва свои фирмен профил и регистрационна форма, които ще намерите на следния адрес: http://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=319
 
Попълнените и подписани документи следва да бъдат изпратени на отдел Европейски информационен и иновационен център (ЕИИЦ) към БТПП (e-mail: een@bcci.bg) най- късно до 24 март 2014г.
 
В рамките на събитието безплатно ще бъдат предоставени оборудвани с  ток и вода павилиони за представяне на продуктите/ услугите, както и съдействие при цялостната организация. Фирмите, които вземат участие, следва сами да покрият разходите за път и настаняване. 
 
За повече информация: 
Европейски информационен и иновационен център,
Българска търговско- промишлена палата 
Тел: + 359 2 8117 505
+ 359 2 8117 515
e-mail: een@bcci.bg
 

 


18.03.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад