Назад

В НДК продължава изложението „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”

До 22 декември 2013 г. в НДК продължава изложението „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”, в което над 80 фирми от различни сектори представят продукцията си. В изложението участват само български производители и търговци. Предлага се продукция с високо качество на атрактивни цени. Посетителите имат възможност да закупят от фирмените им щандове в НДК Коледни подаръци за своите близки и да се подготвят за празниците.
 
Повечето от фирмите са представени и със свои експерти на щандовете в НДК. Сред изложителите са производители и търговци, които предлагат различни продукти и услуги в различни области - храни, напитки, козметични продукти, дрехи, трикотажни изделия, обувки, чанти, сувенири и интересът на посетителите е голям.
 
Изложението беше официално открито на 16 декември 2013 г. от зам. министъра на икономиката и енергетиката Красин Димитров и председателя на БТПП Цветан Симеонов. 
 
Чрез изложението Българската търговско-промишлена палата продължава своята активна дейност в услуга на българските предприемачи и им оказва съдействие за намирането на потенциални бизнес партньори.
 
За допълнителна информация : 
Българска търговско-промишлена палата
Център за професионално обучение, преводи,
консултации и фирмено обслужване
Милен Моллов - мениджър на изложението
Тел.: 02/ 989 72 40
GSM: 0883 48 86 02
Email: fairs1@bcci.bg
 

19.12.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад