Назад

БТПП отново е в Коледния пакт за недопускане на пазара на некачествени и опасни продуктиснимка: Виктор Леви, в. "Стандарт"
БТПП се включи отново в кампанията „Коледата безопасна“, която тази година е по инициатива на Български медиен съюз. По време на организирана от вестник „Стандарт“ кръгла маса, посветена на Коледата на българските производители, бе подписан специалния Коледен пакт, чрез който производители и търговци, институции, контролни органи и водещи национални медии, обединяват усилия за недопускане на българския пазар на некачествени и опасни продукти. 
 
С подписа си, председателят на БТПП Цветан Симеонов още веднъж декларира намерението на Палатата и други работодателски организации да подкрепят създаването на истински условия за потребителите да могат те да вземат информирано решение. Той акцентира върху важността на контрола на баркодовете на стоките и съобщи, че предстои да бъде пуснато безплатно мобилно приложение за телефони, с което всички български баркодове ще могат да се проверяват в реално време.
 

13.12.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад