Назад

Сътрудничество между БТПП и Резон МедиаКамен Алексиев, административен директор и председател на Надзорния Борд на Резон Медиа, се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов.
 
Обсъдено бе бъдещо сътрудничество между БТПП и Fakti.bg с цел осигуряване на по-бърза и навременна информация, обслужваща деловите среди. Тя трябва да бъде селектирана така, че да подпомага практически дейността на фирмите при вземане на правилните решения в условията на изострена конкуренция у нас и в чужбина.  
 
*Резон Медиа е група от специализирани медии в България. Собственик е на най-голямата рекламна мрежа от специализирани сайтове: imot.bg, mobile.bg, fakti.bg, Probook.bg, Bazar.BG, Zaplata.Bg, fokus.bg и др.; както и на най-известните печатни издания в областта на търговията с автомобили и недвижими имоти - mobile.bg (вестник и списание), Софийски имоти, Варненски имоти, Русенски имоти, Пловдивски имоти, Бургаски имоти и Плевенски имоти. Резон Медиа е втората онлайн медийна група по брой импресии в България.
 

25.11.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад