Назад

Предстои семинар в София по проект, посветен на повишаването на нетърпимостта към сивата икономика при трудовоправните и осигурителните отношенияСеминар, посветен на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения организират в София в периода 18 – 21 ноември Българска търговско-промишлена палата (БТПП) и Ивент Дизайн.
 
Тематиката на семинара включва обучение на работодатели, наети лица и синдикалисти по фирмено поведение, корпоративна социална отговорност, бизнес етика; повишаване адаптивността на работниците; управление на конфликти посредством преговори, посредничество и медиация; приложение на системата GS1. Семинарът се организира по проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й”, изпълняван от БТПП и финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. 
 
Семинарът ще се проведе на 18-21.11.2013 г. (понеделник - четвъртък) в хотел Бест Уестърн Плюс Сити хотел, ул. „Стара Планина“ № 6, гр. София.
 
Програмата можете да видите ТУК.
 
Участието в семинара е безплатно. В края на семинара всеки участник ще получи Удостоверение. Покана - ТУК
 
При  желание за участие, моля да попълните приложената регистрационна форма и да я изпратите на e-mail info@eventdesignbg.com или факс: 02/950 26 65. Регистрационен формуляр можете да изтеглите ТУК.
 
Регистрационен списък за семинар по управление на конфликти посредством преговори, посредничество и медиация – ТУК
 
Регистрационен списък за семинар по повишаване на адаптивността на работниците – ТУК
 
Регистрационен списък за семинар по фирмено поведение, корпоративна социална отговорност, бизнес етика – ТУК
 
Регистрационен списък за семинар по приложение на системата GS1 - ТУК 
 
За допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с Ивент Дизайн на телефон (02) 950 26 66 или e-mail info@eventdesignbg.com
 

20.11.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад