Назад

Посещение до Индия с акцент върху инженеринговите продукти организира БТПП

Отлична възможност за двустранни бизнес срещи с качествени индийски производители и износители на инженерингови стоки

БТПП и EEPC India (Съвета за насърчаване на търговията към Министерството на търговията и промишлеността на Индия) организират посещение по време на Индо-европейската среща на купувачи и продавачи в областта на инженеринговите продукти (RBSM), която ще се проведе в градовете Ню Делхи, Ченай, Бангалор и Ахмадабад съответно на 8, 10, 11 и 12 март 2010 г.

Каним вносители, купувачи, дилъри, дистрибутори и търговци на едро на инженерингови продукти, както и производители, които редовно поръчват части, компоненти и други аксесоари за техните продукти да се включат в срещите в Индия.

Това събитие предлага отлична възможност за двустранни бизнес срещи с качествени индийски производители и износители на инженерингови стоки в различни сфери. В международните срещи ще вземат участие и инженерингови компании от Северна и Латинска Америка, Азия и Европа, сред тях от Бразилия, САЩ, страните от Персийския залив, бившите съветски републики, Русия и др.

Сред основните стоки и продукти, които биха представлявали интерес, са:

Желязо и стомана, Автомобилни части, Търговски превозни средства, Електрическо оборудване и части, I.C. машини и части, Феросплави, Велосипеди и части, Стоманена тел, Bright Bars, Ferrous Holloware, Прибори от неръждаема стомана, Черни промишлени отливки, Други цветни метали & Продукти, Стоманени Изковки, Болтове & Ядки (Крепежни елементи), въздушни компресори, Обработващи Машини за хранителната индустрия и части.

В цената от 1500 евро са включени: самолетен билет София-Ню Делхи-София, такса за издаване на бизнес виза за Индия (300 лева), хотелско настаняване за 6 нощи (без допълнителни хотелски услуги), вътрешен въздушен превоз между градовете по програмата, трансфери летище-хотел-летище, вътрешен транспорт от хотела до залите за среща и обратно, обяд и освежителни напитки по време на срещите, професионални преводачи по време на срещите и организационна такса.

Офертата е валидна само за един участник от фирма, поради ограничените места. След селекция от индийска страна одобрените фирми ще бъдат уведомени.

Предварителната програма на посещението включва:

7 Март, Неделя - Пристигане в Ню Делхи и нощувка
8 Март, Понеделник - RBSM срещи в Ню Делхи и нощувка
9 Март, Вторник - Посещение на фабрика и/или туристическа обиколка и заминаване за Ченай, нощувка в Ченай
10 Март, Сряда - RBSM срещи в Ченай и заминаване за Бангалор
11 Март, Четвъртък - RBSM срещи в Бангалор и отпътуване за Ахмадабад
12 Март, Петък - RBSM срещи в Ахмадабад, нощувка
13 Март, Събота   Посещение на фабрика и заминаване за Бомбай; Отпътуване за България

За да заявите Вашето желание за участие в делегацията до Индия, моля попълнете приложената регистрационна форма на английски език и я изпратете обратно в срок до 11 Февруари /четвъртък/ на e-mail: intorg@bcci.bg или факс: 02/ 987 32 09.


05.02.2010 г.

Още новини:

Видео:

Назад