Назад

БТПП с шест представители в НИПА



Националният институт за помирение и арбитраж (НИПА) отбеляза своята 10-годишнина от създаването си. Откриване на официалната церемония направи директорът на НИПА Владимир Бояджиев, който акцентира върху основните моменти от дейността на Института. От името на социалния министър Хасан Адемов бе прочетен поздравителен адрес по случай юбилея. Връчени бяха удостоверенията на посредниците и арбитрите към Националния институт за помирение и арбитраж.
 
От страна на БТПП в списъка на арбитрите към НИПА са включени Цветан Симеонов - председател на БТПП, Валентина Зартова – юридически съветник към БТПП, Лъчезар Искров – член на УС на БТПП.
 
Като посредници в НИПА от страна на БТПП участват Антон Лалов – експерт-юрист към БТПП, Здравка Георгиева – директор на Дирекция „Търговски регистър и членство“, Росица Спасова – главен експерт-юрист към БТПП. 
 
В рамките на отбелязването на юбилея лекции изнесоха проф. д-р Силви Чернев, председател на Арбитражния съд към БТПП, член на Надзорния съвет и арбитър към НИПА, и доц. д-р Ивайло Стайков преподавател къот НБУ.
 

12.11.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад