Назад

Провеждане на национална среща по проект „ADB Multiplatform“На 18 ноември 2013 г., от 10:00 до 12:30 ч., в БТПП (зала Б), ще се проведе национална среща на тема „Обсъждане на стратегия за създаване на център за мултимодални превози в България“. Срещата се организира в рамките на проект „ADB Multiplatform“, финансиран по Програма за транснационално сътрудничество „Югоизточна Европа“. 
 
Основна цел на проекта е насърчаване на алтернативни транспортни решения с фокусиране върху интермодалните превози, включващи пристанищата на Адриатическо море, река Дунав и Черно море. Една от дейностите е свързана със създаване на центрове за развитие на мултимодални превози в Югоизточна Европа и тяхното включване в транспортните логистични вериги в региона.
 
В програмата на срещата са включени: представяне на основните цели и дейности на проекта; резултати за обсъждане на модели за мултимодални центрове и стратегия за създаване на подобен тип център  във  вид, който да отговаря максимално на нуждите на бизнеса в страната.
 
Програма на срещата - ТУК
 
За допълнителна информация и заявяване на участие:
Дирекция “Европейска интеграция и проекти” към БТПП
тел. (02)8117416; 
e-mail: bcci_projects@bcci.bg; projects4@bcci.bg
 

06.11.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад