Назад

INDORAMA Synthetics проучва инвестиционните възможности в сектор полиестерни влакна



Представителят на индонезийската компания INDORAMA Synthetics, дъщерно дружество на INDORAMA Corporation  - Вишну Кумар се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов.  
 
Целта на посещението на Вишну Кумар е да опознае потреблението на полиестерни продукти и възможностите за инвестиции у нас. Цветан Симеонов запозна госта си с икономическата ситуация на България, както и с предимствата ни като инвестиционна дестинация. Той увери, че БТПП ще съдейства на INDORAMA при наличието на въпроси, свързани с инвестиционния климат на страната.  
 
Вишну Кумар получи материали, свързани с дейността на Палатата и ТОП-100 Водещи компании в България за 2012 г., както и справка за български производители на прежди за плетене и тъкане.
 
При интерес за установяване на контакт с Вишну Кумар, можете да се свържете с отдел: „Международно сътрудничество и международни организации” към БТПП 
тел: +359 2 8117 497; e-mail: intorg@bcci.bg 
 
*Корпорацията е основана през 1976 г. първоначално за производство на прежда. Днес е водещ производител на различни промишлени продукти, сред които полиестерни, полиетиленови, полипропиленови и др. INDORAMA има представителства в над 20 страни по света и 22 000 служители. Едни от най-големите и световноизвестни компании са техни партньори и клиенти. Подробна информация за дейността и продуктите на INDORAMA можете да откриете на: www.indorama.com
 

11.10.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад