Назад

Наближава конференцията "THE EU-BALKAN SUMMIT: Проправяне на път към възстановяване и растеж“

Премиери и министри от региона, представители на Европейската комисия, ръководители на финансови институции и организации се очаква да  вземат участие в Конференцията  "THE EU-BALKAN SUMMIT: Проправяне на път към възстановяване и растеж", която ще се проведе на 17 – 18 октомври 2013 г. в хотел „Шератон София Хотел Балкан”. Предмет на обсъждания на тази среща на върха  ще бъдат предизвикателствата и бизнес възможностите, които предстоят за региона като цяло.
 
По време на конференцията ще се акцентира врху актуалните въпроси, свързани с Европейския съюз, присъединяването на нови страни – членки, влиянието на икономическата криза. Част от въпросите, които ще бъдат дискутирани по време на събитието са: 
-Как ще се отрази новата политическа, финансова и бизнес среда на Балканите?
-Как правителставата ще съумеят да се върнат по пътя на просперитета?
-Какви ще бъдат приоритетите на новото българско правителство след изборите?
 
Българската търговско – промишлена палата осигурява отстъпка за участието на своите членове. Палатата е партньор на събитието, а организатор еThe Economist Events.
Така вместо стандартната такса за участие от 980 евро, членовете на БТПП ще могат да присъстват на двудневната конференция за сумата от 750 Евро или 650 евро при наличието на двама участници.
  
 
Приложения:
 
 
 

08.10.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад